آنفولانزا طب اسلامی FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

Blog Article

برای درمان حالت تهوع ناشی از بیماری آنفولانزای معده، از جو دو سر غافل نشوید؛ چراکه علاوه بر درمان تهوع در درمان اسهال نیز نقش مهمی دارد.

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده می‌شود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.

یادتان باشد که عامل ابتلا به آنفولانزا ویروس است و مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک نه‌تنها به درمان بیماری کمکی نمی‎کند بلکه باعث مقاومت نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها می‌شود.

چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش می‌دهد به تجزیه مخاط کمک می‌کند.

در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر  اختلال در  عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران  تحت مراقبت‌شان نیز وجود دارد.

دم‌نوش‌های آنفولانزا خوک گیاهی مانند اکیناسه، آهک و نعناع لیمو که دارای خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی طبیعی هستند و به از بین بردن ویروس آنفولانزا و علائم آن کمک می‌کنند، می‌توانند در طول دوره بیماری ترجیح داده شوند.

آب نمک را می‌توان با افزودن ۱ قاشق چایخوری نمک به ۲۵۰ میلی لیتر آب آشامیدنی و مخلوط‌کردن تهیه کرد. لازم است در هنگام غرغره مراقب باشید که آب نمک را قورت ندهید.

همچنین در صورتی که به هر یک از بیماری­‌های زیر مبتلا هستید، در صورت داشتن علائم مشابه به آنفولانزا سریعا به پزشک مراجعه کنید.

میوه‌ها و سبزیجات تازه باید به‌وفور مصرف شوند. دست‌ها باید به طور مکرر شسته شوند. استفاده از ماسک برای کاهش شیوع بیماری مناسب است.

بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه می‌شوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.

معرفی انواع دارو سرماخوردگی (قرص، شربت و آمپول): با سرماخوردگی خداحافظی کنید!

بیشتر افراد طی چند روز تا ۲ هفته از آنفولانزا بهبود می یابند. علائم سرماخوردگی که به طور کلی خفیف تر می­‌باشند، معمولاً طی ۲ الی ۳ روز به اوج خود می رسند و سپس به تدریج طی یک یا دو هفته بهبود می یابند.

آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، می‌تواند مشکل ساز شود.

Report this page